Reviews

anoniem

Ik kwam bij deze therapeut omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Ik piekerde erg veel. Ik liep in het dagelijks leven tegen veel dingen aan. Ze heeft goed naar mij geluisterd en lag op een gegeven moment tijdens de therapie de “vinger “op de zere plek. Dit gaf mij een eye opener. Hierdoor kon ik verder. Ik pieker nu heel veel minder en zit lekker in mijn vel. Het heeft mij goed gedaan. Tijdens de therapie had ik een open opstelling en was ik eerlijk over mijzelf.

PP

Via een vriendin kwam ik bij Marylene.

Ik voel mij een nieuw, sterk mens en ik weet nu dat ik ertoe doe.

Ik zou iedereen een Marylene gunnen!

Els

Ik veel gehad aan het traject met Marylène. Ik heb veel inzicht gekregen in patronen die mezelf ontregelen en daardoor kan ik er nu ook beter mee omgaan. Ik voel dat ik weer steviger in het leven sta.

anoniem

Superlief mens, veel aan gehad! Aanrader! Wou dat ik dit 10 jaar eerder had gedaan..

anoniem

Marylene is zeer professioneel, laat merken dat ze betrokken is bij jouw vragen en het pad dat je loopt. Ze is kundig en duidelijk en laat je in je waarde. Ze heeft veel kennis en ervaring en kan onderwerpen vanuit meerdere invalshoeken behandelen. Ze is niet bang om met je mee ‘op reis’ te gaan. En laat je merken dat je een waardevol persoon bent. Ik vind haar een zeer waardevolle psychotherapeut die ik aan iedereen zou aanbevelen. Ook online met haar werken, vond ik erg prettig. Haar begeleiding heeft mij weer stukken verder geholpen. Daar ben ik enorm dankbaar voor.

Anoniem

Ik heb een heel fijn traject gehad en ben hierdoor een sterker mens geworden!

anoniem

Ik was vrij sceptisch of ik wel geholpen zou kunnen worden. Ik kwam bij Marylene met ‘n burn out. Dat had oa te maken hoe ik de dingen altijd deed &de mechanismes & overtuigingen die ik als kind al had ontwikkeld. Dat wist ik al wel, maar ‘t leek me eerlijk gezegd niet dat iemand me kon helpen bij iets wat zo jong was ontstaan & zo diep zat. Ik vond het bovendien moeilijk me kwetsbaar op te stellen tot ik dus niet anders kon toen ik ‘burned out’ raakte. Marylene heeft een rijk palet aan tools & kijkt wat er op dat moment nodig is, wat ik erg fijn vond. Door ‘t vertrouwen wat gaandeweg ontstond, ben ik via regressie en EMDR door een diepe ervaring van vroeger gegaan, wat verscheurend was om weer te voelen. Ik durf veel, maar alleen had ik nooit de moed hiervoor gehad. Doordat Marylene me het gevoel gaf dat ik dit wél kon, heb ik er doorheen kunnen gaan. En nú was er wel begeleiding en holding, iets waar het destijds als kind aan ontbrak. Mijn basisgevoel is nu rustiger en steviger.

Anoniem

Deskundige en betrokken hulpverlener, waarbij het vertrouwd voelt je open op te stellen om zo te kunnen werken aan je zelf!

anoniem

Erg tevreden. Vanaf het begin voelde het vertrouwd en had ik het gevoel dat ik echt gehoord en gezien werd. Het heeft me heel veel geholpen bij het verkrijgen van antwoorden op mijn hulpvragen.

RL

Gelijk bij 1e gesprek ontstaat er een vertrouwensband, voelde ik mij op mijn gemak. Marylene neemt je heel serieus, zeer betrokken, warm en goed in haar vak. Heel veel geleerd en handvaten gekregen waardoor ik verder kan. Iedereen die onder de vleugels van Marylene in behandeling gaat is in zeer goede handen! Ik ga haar zeker missen!

Miranda

Wat ben ik blij dat Marylene op mijn pad is gekomen. Ruim een jaar geleden gestart met de behandeling en deze kort geleden afgerond.

 

Ik ben zo dankbaar dat Marylene mij heeft geholpen om niet meer vanuit angst te leven en echt te leren genieten, leven met de dag en weer te dromen en te wensen! Ik ben hierdoor meer ontspannen, heb meer grip op mijn gevoel en emoties. Ik kan nu ook eindelijk accepteren dat er momenten zijn waarop ik me minder goed voel en me hieraan overgeven.

 

We zijn samen teruggegaan in mijn verleden. Dit heeft me veel duidelijkheid en grip op deze periode gegeven. Hierdoor was de stap veel makkelijker om te leven vanuit nu, de volwassen ik die ik geworden ben. 

 

Tijdens de behandeling zijn er heftige dingen in mijn leven gebeurd. Hier wist Marylene telkens weer op in te spelen, elke behandeling is op maat en passend bij dat moment, zo fijn!

 

Ik gun iedereen zo’n fijne psychotherapeut.

Lieve Marylene, nogmaals ontzettend bedankt!!

Petra

Petra
september 2022
 
 
 
“Marylene is een zeer kundige therapeut; dankzij haar boek ik vooruitgang. Ik zie altijd uit naar mijn sessies!”

Schrijf hier geheel vrijblijvend een review over Psycho Consult Kollum

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam