Reviews

Kracht

Marylene gaat uit van de kracht van een mens. En heeft mij ook zo benaderd, mij gevolgd in wat ik nodig had om verder te groeien, ontwikkelen en te helen. Haar expertise is groot, waardoor zij mijn ‘vraagstukken’ op een voor mij waardevolle manier benaderde. Haar begeleiding heeft mij veel stevigheid gegeven en het vertrouwen in mijzelf en in het leven een flinke positieve duw gegeven. Ik ben haar zeer dankbaar voor haar begeleiding.

Het voelt super goed!

Ze heeft mij zo veel nieuwe inzichten gegeven in en over het leven, ben zoveel meer bewuster gaan leven en ook meer van mezelf, maar ook van anderen gaan houden. En dat voelt super goed!

anoniem

Ik ben heel tevreden over sessies. Op een heel duidelijke en laag drempelige manier weet Marylene oplossingen aan te reiken. Dat werkte prettig voor mij.

anoniem

Ik ben ontzettend tevreden over Psycho Consult Kollum. De therapeut heeft mij super goed geholpen, een zeer persoonlijke aanpak die ik nergens anders ooit heb mogen ervaren.

anoniem

Ik kwam bij deze therapeut omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Ik piekerde erg veel. Ik liep in het dagelijks leven tegen veel dingen aan. Ze heeft goed naar mij geluisterd en lag op een gegeven moment tijdens de therapie de “vinger “op de zere plek. Dit gaf mij een eye opener. Hierdoor kon ik verder. Ik pieker nu heel veel minder en zit lekker in mijn vel. Het heeft mij goed gedaan. Tijdens de therapie had ik een open opstelling en was ik eerlijk over mijzelf.

PP

Via een vriendin kwam ik bij Marylene.

Ik voel mij een nieuw, sterk mens en ik weet nu dat ik ertoe doe.

Ik zou iedereen een Marylene gunnen!

Els

Ik veel gehad aan het traject met Marylène. Ik heb veel inzicht gekregen in patronen die mezelf ontregelen en daardoor kan ik er nu ook beter mee omgaan. Ik voel dat ik weer steviger in het leven sta.

anoniem

Superlief mens, veel aan gehad! Aanrader! Wou dat ik dit 10 jaar eerder had gedaan..

anoniem

Marylene is zeer professioneel, laat merken dat ze betrokken is bij jouw vragen en het pad dat je loopt. Ze is kundig en duidelijk en laat je in je waarde. Ze heeft veel kennis en ervaring en kan onderwerpen vanuit meerdere invalshoeken behandelen. Ze is niet bang om met je mee ‘op reis’ te gaan. En laat je merken dat je een waardevol persoon bent. Ik vind haar een zeer waardevolle psychotherapeut die ik aan iedereen zou aanbevelen. Ook online met haar werken, vond ik erg prettig. Haar begeleiding heeft mij weer stukken verder geholpen. Daar ben ik enorm dankbaar voor.

Anoniem

Ik heb een heel fijn traject gehad en ben hierdoor een sterker mens geworden!

anoniem

Ik was vrij sceptisch of ik wel geholpen zou kunnen worden. Ik kwam bij Marylene met ‘n burn out. Dat had oa te maken hoe ik de dingen altijd deed &de mechanismes & overtuigingen die ik als kind al had ontwikkeld. Dat wist ik al wel, maar ‘t leek me eerlijk gezegd niet dat iemand me kon helpen bij iets wat zo jong was ontstaan & zo diep zat. Ik vond het bovendien moeilijk me kwetsbaar op te stellen tot ik dus niet anders kon toen ik ‘burned out’ raakte. Marylene heeft een rijk palet aan tools & kijkt wat er op dat moment nodig is, wat ik erg fijn vond. Door ‘t vertrouwen wat gaandeweg ontstond, ben ik via regressie en EMDR door een diepe ervaring van vroeger gegaan, wat verscheurend was om weer te voelen. Ik durf veel, maar alleen had ik nooit de moed hiervoor gehad. Doordat Marylene me het gevoel gaf dat ik dit wél kon, heb ik er doorheen kunnen gaan. En nú was er wel begeleiding en holding, iets waar het destijds als kind aan ontbrak. Mijn basisgevoel is nu rustiger en steviger.

Anoniem

Deskundige en betrokken hulpverlener, waarbij het vertrouwd voelt je open op te stellen om zo te kunnen werken aan je zelf!

Schrijf hier geheel vrijblijvend een review over Psycho Consult Kollum

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam