Disclaimer

De informatie op psychoconsultkollum.nl is zo volledig en actueel mogelijk gehouden. De informatie kan echter zonder vooraankondiging en op ieder moment worden gewijzigd en/of ingetrokken. Daarom kunnen er geen rechten aan worden ontleend.

Hyperlinks
De website bevat hyperlinks naar sites die buiten het domein van psychoconsultkollum.nl liggen. Voor deze sites kunnen andere voorwaarden gelden. Psycho Consult Kollum c.q. psychoconsultkollum.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.

Privacy
Psycho Consult Kollum c.q. psychoconsultkollum.nl respecteert de privacy van de bezoekers van deze website en draagt er zorg voor dat de vragen/informatie die u eventueel via e-mail verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Na beantwoording van eventuele vragen verwijderen wij uw e-mailadres uit onze bestanden, tenzij u nadrukkelijk anders heeft aangegeven.

Auteursrechten
Het auteursrecht van psychoconsultkollum.nl ligt bij Psycho Consult Kollum. De inhoud mag niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt worden.

Schrijf hier geheel vrijblijvend een review over Psycho Consult Kollum

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam